dimarts, 6 de gener del 2009

Mots i cançons del País Valencià (1/3)

Coincidint amb el darrer diumenge d'octubre del 2008, vaig estrenar a la Caputxeta un recull de cançons d'autors del País Valencià i de la resta dels Països Catalans.

Va ser un concert curt, de mitja hora de durada. Però va servir per presentar tres cançons que vaig gravar amb l'ajut a les veus de l'Elisabetta Jie, la Karma Auer i la Tesaura Pera, que van llegir uns poemes de Vincent-Andrés Estellés triats per la Mariona Georgette.

Crec que va valer la pena. El resultat es va poder escoltar el passat 26 d'octubre, però pels que ho volgueu escoltar… aquí us ho deixo en 3 posts.


El primer d'ells és el poema "Horacianes (I)", que va llegir l'Elisabetta Jie.



2 comentaris:

  1. Oh! va ser un plaer per a mi, em va encantar participar i esper-ho que no sigui l'ultim cop, vas fer que fos molt agradable fer-ho pq ademes de donar totes les facilitats, tens molta paciencia ;)

    Un petonet

    ResponElimina
  2. Va ser una de les coses que més m'han agradat aquí, aquell recital, sinó la que més. No sols pel nivell cultural, sinó per la deliciosa forma en que ho vau fer. Em va encantar, gràcies a tots quatre i a tota la gent que va venir! Muacs!

    ResponElimina