diumenge, 15 de març de 2009

En directe amb la Karma

Fa ben poquet que hem acabat el concert conjunt que la Karma Auer i jo hem fet al Cau, a la Platja de la Caputxeta. La veritat és que ens ho hem passat de fàbula. Només que la gent que ho ha pogut escoltar hagi disfrutat almenys la meitat que nosaltres preparant-ho, ja em dono per satisfet. Personalment estava molt nerviós… això de tocar 'a casa' sempre imposa… i el fet de no poder equivocar-me, encara afegia més tensió al tema…

Ens feia molta il·lusió fer aquest concert amb doble stream. Ho havíem provat algun cop… i fa poc més d'un mes ja vam fer uns cinc o sis temes a La Scala, on estavem programats un darrera l'altra.

El cert és que admiro molt el que fa la Karma. Té una veu preciosa, i —ja ho sap, perquè li he dit molts cops— en determinades cançons, aconsegueix posar-me la pell de gallina.

Menció a part mereix la currada que s'han pegat la Mariona Georgette i la Dea Hanni ambientant el Cau, i creant un jocs de llums d'antologia. Us deixo unes quantes fotos (cortesia de la Dea… weee) per a que pogueu comprovar-ho.
De tot plegat me'n queda un record fantàstic. Trigarem a tornar-ho a fer, perquè no vull que se m'esborri la bona sensació que me n'ha quedat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada